Despre noi

Despre noi

Asepio

Odata cu intrarea in Uniunea Europeana cerintele impuse de Mediu prevad folosirea in unele domenii (alimentatie, industria carnii, restaurante, etc.) a diferitelor separatoare de grasimi, hidrocarburi astfel incat deversarea apelor uzate sa nu se mai faca direct in canalizare ci vor trebui sa treaca prin aceste recipiente. Astfel, noi, va stam la dispozitie cu o gama variata de produse ce cu siguranta, vor fi fiabile atat din punct de vedere a calitatii cat si a pretului.

ASEPIO este o companie tanara, infiintata in 2012, incepandu-si activitatea ca importator al produselor EKO ROTO, ZMM-MAXPOL, POLMAR, ALUMATEX PL, in timp devenind si producatori de stergatoare profesionale de picioare.

Incercam sa oferim clientilor nostrii consultanta pe teren cat si gasirea unor solutii care sa se potriveasca cerintelor lor. Pe partea de productie incercam sa colaboram si cu firme din Romania, care ne pun la dispozitie matritele cat si o gama larga de materii prime (cauciuc, aluminiu,etc.) dar si cu companii din UE, marci renumite. Astfel, ne putem dezvolta pe toate planurile, cat si partenerii nostrii ce isi desfasoara activitatea atat in Romania cat si in UE.

Misiunea noastra

Investind in NOI investim si in partenerii nostrii!

Conform “Normativ privind stabilirea limitelor de incarcare cu poluanti a apelor uzate industriale si orasenesti la evacuarea in receptorii naturali, NTPA-001/2002“ si a ”Normativ privind conditiile de evacuare a apelor uzate in retelele de canalizare ale localitatilor si direct in statiile de epurare –NTPA-002/2002”, cerintele impuse de mediu prevad folosirea in unele domenii (alimentatie, industria carnii, restaurante, etc.) a diferitelor decantoare astfel incat deversarea apelor uzate sa nu se mai faca direct in canalizare ci vor trebui sa treaca prin aceste recipiente.

Prin promovarea produselor noastre incercam sa acordam un loc important protejarii mediului, atat pe partea de drenaj(rigole PVC, rigole beton,etc.) cat si pe partea de epurare(mecanica –separatoare grasimi, separatoare de hidrocarburi, fose septice, statii de epurare,etc.).

Atata timp cat poluarea depaseste cu mult capacitatea de autoepurare a apelor, este imperios necesara interventia omului. Astfel, punem la dispozitie o gama larga de produse ce combat poluarea si au ca scop:

  • Separarea grasimilor si uleiurilor, proces ce are loc in separatoarele de grasimi si hidrocarburi;
  • Sedimentarea sau decantarea materiilor solide in suspensie din apa uzata, prin instalatii de dezinisipare, decantare, fose septice;
  • Retinerea corpurilor si suspensiilor mari, realizandu-se in instalatii ca gratare, dezintegratoare, etc.

Echipa noastra

Avantaje oferite

Cea mai largă selecție de produse. Avem o mare selecție de produse pentru a satisface orice gust și buget
Oferim consultanta tehnica, transport si montaj.
Cele mai mici prețuri. Preturile mici sunt piatra de temelie a viziunii asupra afaceriinoastre.
Control de calitate. Produsele noastre sunt doar de cea mai înaltă calitate posibilă.