Gratare metalice sudate prin rezistenta (SP)

Gratare metalice sudate prin rezistenta (SP)

Gratare metalice patrate:  In conformitate cu instructiunile asociatiilor profesionale pentru gratare metalice patrate(lungimea si latimea gratarului  metalic sunt egale) trebuie si este bine a se tine cont de modul in care vor fi asezate si anume:

  • In cazul in care gratarul metalic va fi montat pe 2 reazeme, exista o singura pozitie, adica cu directia axelor principale perpendicular pe directia reazemelor, eliminand pericolul de indoire a gratarului sau chiar caderea obiectelor sau a persoanelor.

Astfel, se vor prevedea reazeme pe toate cele 4 laturi.

Compare

Descriere produs

GRATARELE SUDATE PRIN REZISTENTA(SP) reprezinta elemente de pardoseala  din care se formeaza platforme, podete si punti utilizate la constructii de otel. Se caracterizeaza printr-o foarte buna capacitate portanta si rezistenta la torsiune. Produsele avand suprafate antiderapante sunt convenabile pentru spatii unde exista pericol de murdarire cu uleiuri si alte grasimi.
Gratarele sudate prin rezistenta sunt fabricate conform DIN24537.
Conform normelor privind securitatea si sanatatea in munca, acolo unde exista pericolul alunecarii persoanelor, a obiectelor de pe platforma, gratarele trebuie sa fie prevazute cu o bordura, avand inaltimea de cel putin 100mm deasupra nivelului pardoselii. Ea poate fi executata direct pe gratarele metalice. In acest caz discutam de gratarele metalice cu decupari si orificii pentru utilaje, conducte, stalpi de rezistenta din otel.

Fixarea gratarelor metalice trebuie facuta in toate cele 4 colturi, astfel incat , in cazul aparitiei pericolului de cedare la imbinarea cu suruburi, sa fie eliminata posibilitatea caderii gratarului  metalic de pe constructia portanta.

DATE TEHNICE SP

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.